За нас

Микра-МК е надежден производител и доставчик на дървени прозорци и врати. Със своите 17 години опит на пазара ние се доказахме като производител на висококачествени и безупречни прозорци и врати.
Ние се гордеем с нашите продукти и завършени проекти в България и Европа защото сме задоволили всички изисквания и очаквания на нашите клиенти. 
С ясна цел за нашето равитие ние постоянно инвестираме в нови машини и оборудване за да повишаваме ефективността и качеството на нашите прозорци и врати. В резултат на това повече от половината произведена продукция се изнася извън България. Ние имаме изпълнени проектти и дългосрочни патрньори от Германия, Франция, Белгия, Холандия, Швеция и Швейцария.
В предвид настоящата ситуция в цяла Европа и растящите цени на енергията, нашият фокус е основно насочен към производството на прозорци и врати за ниско енергийни и пасивни къщи, за да помогнем на нашите клиенти да намалят свойте енергийни разходи и дадем своя малък принос към една по-екологична и зелена околна среда в която живеем.